riffet.blogg.se

Tugg runt träning och match med de svartvita krigarna från åsundahallen, kanske tar vi er ända in i duschen.

Premiären avklarad.

Publicerad 2016-10-01 21:02:04 i Allmänt,

God lördagkväll på er! Innan vi går in på matchen så vill jag och hela laget rikta ett STORT tack till alla tillresta supportrar. Det är inte alla Div2 lag som har mellan 20-30 supportrar på plats 9 mil bort en lördagskväll. Grymt!!

Nu till matchen. Premiär mor Kfum norrköping i F13-hallen oj vad brunk tänker många och ja, den hallen är brunk. Så helt rätt tänkt.
Till en början så är det två lag som känner lite på varandra riffet skapar lite på några omställningar medans norrköping har lite mer boll och skott utifrån
Det är just på en omställning som de svartvita grabba tar ledningen 0-1 jakob Justin lindström. Assist av Jonte (ismaskin, eller påsen låter jag vara osagt :) )
Lagen trummar på och det är en div2 match med relativt högt tempo norrköping kvitterar i periodensslutskede ett litet snöpligt självmål. Shithappens!
Ändra perren startar Kfum starkt och har endel farligheter men vi klarar Claesson i kassen har bra hjälp av sina utespelare. Klockan tickar på och det blir pp-dags 2 gånger om för riffet, två ganska identiska mål grymt snygga mål, Macke betong ass Torbjörn på bägge. Sedan kliver Hallberg fram och smackar dit fyran, gigant där bak idag förövrigt!
Tredje perioden börjar norrköping bra återigen och Claesson får vara på tå i målet. 4-2 faller efter ett par minuter i tredje efter att påsen fått sin andra utvisningar för dagen. Skott i klyk av Kfum.
Vi kontrollerar sedan matchen relativt bra tycker jag och Justin gör slutresultatet 2-5 i tom kasse.