Tugg runt träning och match med de svartvita krigarna från åsundahallen, kanske tar vi er ända in i duschen.

LIU och FBC Nyköping

Publicerad 2016-09-10 22:29:07 i Allmänt,

Två matcher spelades under dagen med två vinster som facit.
Så vi börjar från början. LIU 09.30 i kärna. Nytt spelsystem eller för första gången kanske vi har ett spelsystem? Hur som haver, 45 sekunder tog det sen hade riffet ledningen 0-1 Macke Betong på ass från Torbjörn en kontring enligt skolboken. LIU gör sedan två snabba mål i slutet av första perioden och även 3-1 i inledningen av andra. Inte helt rättvist i det läget av matchen. Men vi trummar på med det vi sagt att vi ska göra vilket resulterar i att vi när andra perioden är slut leder med 3-4 om jag inte missminner mig helt. Ett av målen gör Jonte ismaskin som i och med det nu vet hur skönt det är att näta i den svartvita tröjan!
Tredje akten är ganska så kontrollerad och vi vinner med 4-7 efter en rätt okej första match för säsongen.

53 minuter efter LIU matchen var det dags för FBC Nyköping. Det ska här sägas att vi fick kasta om rejält i laget då ca 5-6 spelare försvann från första matchen var av 3 backar.
Men nog om det. Även här tar vi ledningen kotten, hallon, storken ja kalla honom vad ni vill trycker upp ett skott i klyk. Nyköping gör två raka innan vi kvitterar till 2-2 innan första paus. Jag tror vi tar ledningen med 3-2 i mitten på andra efter endast en sekund i pp. PP funkade förövrigt bra hela dagen bra utdelning där. Nyköping kvitterar återigen efter lite slarv i uppspelet och jag tror det står 3-3 inför sista.
Väl där så hänger vi 2 raka till 5-3 och har ganska bra koll på matchen där efter. 5-4 blir slutresultatet här.

Lite reflektioner från dagen ska vi hinna med också.