riffet.blogg.se

Tugg runt träning och match med de svartvita krigarna från åsundahallen, kanske tar vi er ända in i duschen.

Seger i genrepet

Publicerad 2016-09-24 00:54:31 i Allmänt,

Som rubriken säger vann vi alltså fredagens genrep mot vimmerby med siffrorna 2-5 (0-3 0-2 2-0) efter lite återbud på förmiddagen åkte vi till vimmerby med 11 utespelare och Claesson i kassen, när sedan DJ Sverre fastnar i lite otäckt med knät efter tre minuter så var vi precis fullt lag, med andra ord så var det riffethjärta och krig som gällde.
Vi börjarmatchen bra, eller nej,jävligt bra 49 sekunder tardet innan Torbjörn stänker dit den där efter känner lagen lite på varandra Vibk har jäkligt svårt att luckra upp vårat försvar och får mest spela rund. Innan första är slut så har Torbjörn gjort 2-0 och Macke betong 3-0 .
Redan här börjar vimmerby bli gnälliga och sena i närkamper.
I andra perren fortsätter vi att sätta ett bra försvarsspel och gör dessutom 2 ganska snabba baljor. Hallon eller storken gör 4-0 på friläge och påsen hänger upp ett i x:et.
Här är ca halva matchen spelad och vibk äter sig in i matchen mer och mer och skapar en del lägen. Men Claesson är tät i kassen och 0-5 efter två spelade.det händer nog inte ofta att tavla visar det i vimmerby sporthall. I tredje blir vi lite trötta och vimmerby har betydligt mer boll, men vi försvarar oss bra och hjälper varandra. 2-5 när klockan signalerar slut.

Skönt med vinst i genrepet nästa lördag är det seriepremiären borta mot Kfum norrköping, det blir minst lika tufft som ikväll.

Lite reflektioner från kvällen.

Dj Sverre hyllar uppvärmningsmusiken i vimmerby 5/5 så han.

154 personer på läktaren, dock ej Sjöblads kära mor
Vimmerby har den brunkigaste hallen i Småland.

Vi hörs i veckan!

Allt gott // Kongo

Kommentarer

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela